Ζαχαροπλαστείο «SugarHandmade» Βαρνάβα!

Η οικονομική κρίση που διανύουμε ως χώρα δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στα επιχειρηματικά σχέδια του Γιώργου και της Νάντιας Μωραΐτη από τον Βαρνάβα. Άλλωστε το ότι υπάρχει κρίση δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Είναι καλό να κάνουμε πράγματα που να μας εξελίσσουν, ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την κοινωνία.
Μόνο έτσι θα βγούμε σιγά σιγά από αυτή την κατάσταση. Σε τελική ανάλυση μιλάμε για ένα μαγαζί με γλυκά. Το προϊόν είναι οικονομικό. Ποιος δεν τρώει γλυκά;» οταν η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα.

Το ζαχαροπλαστείο SugarHandmade, δημιουργήθηκε με μεράκι, σεβασμό και αγάπη για να συνοδεύει πάντα τις γλυκές στιγμές της ζωής μας! Στο «SugarHandmade» μοιραζόμαστε το όνομα και τις εντυπώσεις απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές μας.
Στα 2 χρόνια παρουσίας του ζαχαροπλαστείου, διαπιστώνουμε ότι επιμένουν σταθερά στην αρμονία των συνταγών και στις αξίες των αγνών και πιο φρέσκων υλικών. Στο εργαστήριο παρασκευάζουν γλυκές προτάσεις που ξεχωρίζουν για την γευστική τους υπεροχή και την υψηλή ποιότητά τους.
Επισκεφθείτε το  SugarHandmade του Βαρνάβα για να απολαύσετε εγγυημένα τα γλυκά που δημιουργούν για εμάς , για την γαμήλια τούρτα ή την τούρτα γενεθλίων των παιδιών μας και για όλες τις ευτυχισμένες στιγμές. Ο δε καφές Illy “άπαικτος” σκέτη απόλαυση!
Μ. Αποστολόπουλος
Πελάτης 




Οδός Δημοτικού Σχολείου 5 Βαρνάβας Αττικής Καλέστε το 2295 097982

ADDITIONAL CONTACT INFO